Sobre Òptica Ximenes

82

Anys de trajectòria.

15

Professionals al vostre servei.

3

Centres òptics i auditius a la vostra disposició.

+5000

Clients satisfets.

LA NOSTRA PRIORITAT ÉS EL CLIENT

Volem aconsellar-te les millors solucions perquè et sentis ben atès. La teva atenció és la nostra raó de ser.

De la mà dels proveïdors més reconeguts del sector de l’òptica i l’audiologia, oferim els serveis més alts i les millors marques als preus més baixos del mercat. El nostre equip està especialitzat en trobar la solució que s’adapta millor a les necessitats de cadascú, a la seva personalitat i al seu estil, tenint sempre en compte les últimes col·leccions i tendències en moda.

Comptem amb un taller òptic propi dotat de la darrera tecnologia per al muntatge i reparació de lents. El nostre magatzem central i el servei de repartiment garanteixen l’agilitat i eficàcia dels lliuraments, tant als nostres centres com al nostre canal de venda online. D’aquesta manera, el servei d’atenció al client és més ràpid i eficient perquè no depenem d’intermediaris

L’EQUIP HUMÀ, CLAU DE L’ÈXIT

L’equip humà és sens dubte un dels nostres actius més importants. Actualment comptem amb un equip de més de 15 professionals que dia a dia atenen i acompanyen centenars de persones.

Tots els nostres centres estan gestionats i supervisats per experts en òptica i audiologia garantint així la correcta orientació al client per aconseguir una experiència de compra personalitzada i excel·lent.

Per tal d’estar sempre al dia en les darreres novetats, els nostres professionals reben formació continuada, potenciant el seu creixement personal i professional, cosa que es reflecteix en la qualitat del servei que oferim.