Servei al client

progresivas 99€_3

ASSESSORAMENT

A tots els nostres centres d’òptica comptaràs amb un servei excel·lent. Els nostres òptics estaran a la teva disposició per assessorar-te i avaluar quines són les teves necessitats visuals. També podràs triar entre les nostres variades col·leccions de muntures. Sempre utilitzem tecnologia de darrera generació per fabricar les lents. Immediatament després de la consulta amb el nostre especialista, pots triar i demanar tant les lents com la muntura.

2x1 progresives_2

Temps d’entrega

Després de la cita en un dels nostres centres d’òptica i un cop hagis fet la comanda, rebràs les teves noves ulleres en un termini entre 10 i 18 dies laborables.

Un cop recullis les teves noves ulleres, a l’òptica s’asseguraran que tot està perfecte. L’òptic farà tots els petits ajustaments que siguin necessaris. I a gaudir de les teves noves ulleres!

 

gafas_kids_2

Opcions de pagament

Per formalitzar la comanda, hauràs de lliurar una quantitat a compte (pot ser un 25%) i completar després el pagament en recollir les ulleres. Podeu realitzar aquests pagaments còmodament amb targeta a l’òptica. Si preferiu fer una transferència o ingrés en entitat bancària, indiqueu-ho a l’òptic.
Podeu triar l’opció que us resulti més convenient. En cap cas no cobrem suplements en funció del mode de pagament.

monofocales 49€_2

Assegurança d’ulleres

En encarregar les ulleres, obtens de forma automàtica una assegurança amb una vigència de 12 mesos des de la data de la compra. Aquesta assegurança cobreix els riscos següents:
danys en muntura i lents i canvis d’almenys 0,5 diòptries en la correcció visual que necessitis.
En aquests casos, l’assegurança cobreix el 75% dels costos.