Política de galetes

POLÍTICA DE COOKIES

¿QUÈ ÉS UNA COOKIE?

Aquest lloc web utilitza galetes i/o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzes la manera com es mostra el contingut. Els usos concrets que fem daquestes tecnologies es descriuen a continuació.

QUI UTILITZA LA INFORMACIÓ DE LES COOKIES?

Nom de l’empresa XIMENES I FILLS, S.A.
A08886087
Carree Bª SANTA ANA, 1
Còdi Postal 08301
Localitat MATARO
Provincia BARCELONA

QUINS TIPUS DE COOKIES EXISTEIXEN?

Les galetes es poden classificar, en virtut de les seves característiques pròpies, dins de diverses categories.

1. Segons l’entitat que la gestioni:
● Cookies pròpies: Són aquelles que s’envien al teu ordinador i són gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del Lloc Web.
● Cookies de tercers: Són aquelles que s’envien al teu ordinador i no són
gestionades per nosaltres sinó per una tercera entitat.

2. Segons el termini de temps que romanen activades:
● Galetes de sessió: Aquest tipus de galetes recullen i emmagatzemen dades únicament mentre l’Usuari accedeix al Lloc Web.
● Galetes persistents: Mitjançant aquest tipus de galetes les dades segueixen emmagatzemades i poden ser accedides i tractades durant el període definit pel responsable de la galeta, i pot anar d’uns minuts a diversos anys.

 

3. Segons la finalitat:
● Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que aquest ofereix, com per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, fer el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
● Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides, com ara l’idioma, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.
● Cookies d’anàlisi: Són aquelles que permeten al responsable d’aquestes, el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, aplicacions i plataformes, per introduir millores a funció de lanàlisi de les dades dús que fan els usuaris del servei.
● Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, s’hagi inclòs al lloc web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat en base als criteris com el contingut editat o la freqüència en què es mostren els anuncis.
● Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs a la seva pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, cosa que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

 

Ximenes I Fills, S.A. utilitza en aquest lloc web les galetes que es detallen a continuació:

 

Tipus

Caducitat

Finalitat

Propies/Tercers

_ga

2 años

Esta cookie es instalada por Google Analytics. La cookie se utiliza para calcular los datos de los visitantes, sesiones, campañas y para realizar un seguimiento del uso del sitio para su informe analítico. Las cookies almacenan información de forma anónima y asignan un número generado aleatoriamente para identificar visitantes únicos.

Terceros

_gat_

1 dia

Cookie utilizada por Google Analytics para recopilar datos de tráfico anónimos. Contienen un solo visitante ANEU, tiempo e información sobre la visita, incluyendo referencias. Los datos reales de las visitas se registran en el servidor de Google. Google proporciona informes que ayudan a analizar cómo los visitantes utilizan los sitios web y a qué se refieren, la experiencia del usuario en la medición del impacto de la optimización de motores de búsqueda y la publicidad

Terceros

_gid

1 dia

Esta cookie es instalada por Google Analytics. La cookie se utiliza para almacenar información sobre cómo los visitantes utilizan un sitio web y ayuda a crear un informe analítico de cómo está el sitio web. Los datos recopilados incluyen el número de visitantes, la fuente de donde proceden y las páginas visitadas de forma anónima.

Terceros

cookielawinfo-checkbox-necessary

Persistente 30 días

Esta cookie está establecida por el plugin GDPR Cookie Consent. Las cookies se utilizan para almacenar el consentimiento del usuario para las cookies en la categoría “Necesario”.

Terceros

cookielawinfo-checkbox-no necesario

Persistente 30 días

Esta cookie está establecida por el plugin GDPR Cookie Consent. Las cookies se utilizan para almacenar el consentimiento del usuario para las cookies en la categoría “No es necesario”.

Terceros

PHPSESSID

Sesión

Esta cookie es nativa de las aplicaciones PHP. La cookie se utiliza para almacenar e identificar la sesión única de un usuario ANEU con el fin de gestionar la sesión del usuario en el sitio web. La cookie es una cookie de sesión y se elimina cuando se cierran todas las ventanas del navegador.

Terceros

viewed_cookie_policy

Persistente 30 días

La cookie es establecida por el plugin de consentimiento de cookies GDPR y se utiliza para almacenar si el usuario ha dado su consentimiento o no al uso de cookies. No almacena ningún dato personal.

Terceros

 

L’usuari podrà, en qualsevol moment, triar quines galetes vol que funcionin en aquest lloc web mitjançant:

a) La configuració del navegador; (indicar enllaç a cada navegador per habilitar o deshabilitar cookies)

b) Eines de tercers, disponibles on line, que permeten als usuaris detectar les galetes a cada lloc web que visita i gestionar la seva desactivació.

Ni aquesta web, ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privadesa que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.

L’acceptació de la present política implica que l’usuari ha estat informat de manera clara i completa sobre l’ús de dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades (cookies) així com que Ximenes I Fills, S.A. disposa del consentiment de l’usuari per utilitzar-les tal com estableix l’article 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE).

 

 

ES REALITZEN TRANFERÈNCIES DE DADES A TERCERS PAÏSOS?

Pots informar-te de les transferències a tercers països que, si escau, realitzen els tercers identificats en aquesta política de cookies en les seves polítiques corresponents (Vegeu els enllaços facilitats a la taula anterior, a l’apartat de cookies de tercers).

COM DESHABILITAR I BLOQUAR COOKIES?

T’informem que, en qualsevol cas, pots deshabilitar o bloquejar les cookies activant la configuració del teu navegador, permetent rebutjar la instal·lació de totes o algunes de les cookies.
En cas de no permetre la instal·lació de cookies és possible que no puguis accedir a algunes de les funcionalitats del present lloc web, i per tant, la teva experiència com a usuari al lloc web sigui menys satisfactòria.
Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al teu ordinador. Per a més informació sobre com ajustar les vostres configuracions de cookies als següents navegadors, us remetem a l’enllaç pertinent:
Internet Explorer
h=& : http://support.micrós?
Firefox
h=& ps://support.mozilla.org/ca/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-si .
as?redirectlocale=ca&redirectslug=habilitar-i-deshabilitar-cookies-que-los-si
Chrome
h=&p://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=9564
Safari
h=& ps://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=ca_ES&locale=ca_CA
Opera
h=&p://help.opera.com/Windows/11.50/ca-ES/cookies.html

 

QUINS DRETS TENS SOBRE LES DADES PERSONALS APORTADES?

Com a usuari, pots exercitar els drets següents:
Dret d’accés: Teniu dret a obtenir per part de l’empresa confirmació de si s’estan tractant o no les vostres dades personals que, i si escau, quines dades tracta.
Dret de rectificació: Tens dret a obtenir per part de lempresa, la rectificació de les dades personals inexactes que et concerneixen. A la sol·licitud de rectificació hauràs d’indicar les dades que desitges que es modifiquin.
Dret d’oposició: Teniu dret a oposar-vos en qualsevol moment, per motius relacionats amb la vostra situació particular, que dades personals que us concerneixin siguin objecte d’un tractament basat en l’interès legítim de l’empresa. En aquest cas, l’empresa deixarà de tractar les dades personals, llevat que acreditem motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els teus interessos, drets i llibertats, o per a la formulació,
exercici o la defensa de reclamacions.
Dret de supressió: Teniu dret a obtenir per part de l’empresa, la supressió de les dades personals que us concerneixin.
Dret a la portabilitat de les dades: Teniu dret que l’empresa transfereixi les vostres dades personals a un altre responsable del tractament. Només és possible exercir aquest dret quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o en el vostre consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats.
Dret a la limitació del tractament: Tens dret a sol·licitar-nos que suspenguem el tractament de les teves dades quan: impugnes l’exactitud de les dades, mentre l’empresa verifica aquesta exactitud; hagis exercit el dret d’oposició al tractament de les teves dades, mentre que es verifica si els motius legítims de l’empresa prevalen sobre els teus com a interessats.
Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils: Tens dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o t’afecti significativament de manera semblant .
En qualsevol moment, podràs exercitar aquests Drets, mitjançant un escrit i acreditant la teva personalitat adreçat al responsable del tractament, a la direcció que apareix més amunt.
A més, podràs presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals infringeix la legislació aplicable.