Política d’enviaments i devolucions

ENVIAMENTS GRATUÏTS

Els enviaments a qualsevol de les nostres botigues són gratuïts.

 

ENVIAMENTS

L’enviament a domicili a la Península és gratuït a partir de 30€ i per sota de 30€ el cost és de 5€.

El cost dels enviaments a les Balears i les Canàries és de 12€ (independentment de l’import de compra).

 

 

ZONES D’ENVIAMENT: TOT EL PAÍS

A domicili: a tota la península, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla. També a qualsevol de les nostres botigues Óptica Ximenes. No fem enviaments fora d’Espanya.

 

TEMPS DE PREPARACIÓ DE LA COMANDA

S’ENVIA EN 12 A 24 HORES. S’entén per preparació de la comanda, el temps que nosaltres triguem a preparar el paquet per ser recollit per Dynamic Express.

Les comandes en estoc tenen un temps de preparació que oscil·la entre el mateix dia i les següents 24 hores laborables encara que es pot allargar a 48 hores en alguns casos.

La prioritat és fer la tramesa el mateix dia, però per motius logístics no sempre es pot fer.

Algunes lents de contacte i ulleres que no tenim en estoc, poden necessitar de 3 a 7 dies laborables a ser enviats.

En períodes de promocions, rebaixes o descomptes especials, es pot donar el cas d acumular retards per l augment de comandes.

 

 

TEMPS D’ARRIBADA I LLIURAMENT DE LA COMANDA: DE 24 A 48 HORES DESPRÉS DE L’ENVIAMENT.

El temps estimat de lliurament des que ens fan la recollida als nostres magatzems és entre 24 i 48 hores, dissabtes i diumenges no hi ha servei de repartiment.

En cas de no poder fer el lliurament, Dynamic Express truca al telèfon del client.

 

 

SEGUIMENT DE LES COMANDES

A través de “Seguiments de Comandes” l’usuari pot veure l’estat de la comanda. Un cop l’enviament surt dels nostres magatzems, s’informa per correu electrònic amb la confirmació de l’enviament.

 

RECOLLIDA EN BOTIGA: DE 12 A 24 HORES.

L’opció de “Recollida a la botiga” implica anar a recollir la comanda a la botiga que s’hagi seleccionat a la comanda. En aquest cas, des del nostre magatzem central es prepara i envia la comanda a la botiga, avisant per Whatsapp al client conforme ja pot passar a recollir la comanda. Els terminis de preparació són els mateixos esmentats anteriorment i el temps d’arribada a la botiga també pot oscil·lar entre el mateix dia i les 24 hores laborables següents.

Cal esperar l’avís per Whatsapp d’arribada a botiga abans d’anar a recollir. .

 

 

DEVOLUCIONS COMANDES ONLINE
TERMINIS PER A REALITZAR DEVOLUCIONS

El termini per a qualsevol devolució és de 30 dies des de la data de recepció de larticle. L’article a tornar s’ha de lliurar amb l’etiqueta/precinte amb què se li va entrar a vostè. No s’han d’abonar els productes que estiguin començats o amb la caixa oberta. En cas de tornar el producte per considerar que hi ha algun desperfecte, haurà de conservar el precinte i el termini per notificar-ho al correu enric@opticaximenes.com és d’una setmana com a màxim adjuntant una foto del desperfecte a l’email.

 

DEVOLUCIONS D’ENVIAMENTS A DOMICILI

Les devolucions són gratuïtes. Cal que us poseu en contacte amb nosaltres enviant un email a enric@opticaximenes.com indicant el motiu de la devolució, nom, adreça, dades de la compra, així com l’horari de preferència de recollida.

També podreu tornar la vostra comanda a qualsevol de les nostres botigues amb la caixa i el  i dades de la comanda.

 

 

DEVOLUCIONS D’ENVIAMENTS A BOTIGA

Les devolucions a la botiga són gratuïtes. Haurà de tornar la comanda a la botiga i allí tramitaran la gestió de la devolució.

Per a devolucions de comandes lliurades i recollides pel client a la botiga, en cas que el client vulgui que se’l reculli el producte a tornar al seu domicili, se li descomptarà el cost de la recollida a l’import a tornar (5€ península i 12€ a les Canàries i les Balears).

Quan es facin devolucions a la botiga, mai no es tornarà l’import de la compra al moment. La botiga enviarà a la central el gènere i la sol·licitud de devolució, a central es gestionarà per tramitar la devolució per targeta en 2-3 dies.

 

 

ABONAMENT DE L’IMPORT

Després d’aprovar la devolució, rebreu un correu electrònic de confirmació de l’abonament. Un cop aprovada la devolució, rebrà l’import de la mateixa manera en què va fer la compra. Òptica Ximenes es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o ulleres o lents de contacte que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser rebudes.