Garanties

GARANTIA DEL PRODUCTE

Tots els productes són oficials i per això tenen els 2 anys de garantia del fabricant.

Totes les ulleres de sol que tenim a la venda tenen un filtre solar UV homologat per la Unió Europea.

Totes les ulleres vénen amb el seu estoig de marca original i oficial.

Garantia de trencament: cobrim el 50% de l’import de les ulleres durant 6 mesos des del lliurament de les mateixes en cas de trencament accidental.

Assegurança gratuïta infantil per canvi de graduació: les ulleres graduades o ulleres de sol graduades a menors de 12 anys compten sempre amb l’assegurança infantil gratuïta per canvi de graduació durant 1 any des del lliurament de les ulleres. Si durant aquest any us canvia la graduació, us fem uns cristalls gratuïts nous adaptats a la nova graduació.

 

Canvis i devolucions per a compres online

Ulleres de sol o muntures de vista: Sempre gratuïts dins del país, a la botiga oa domicili, durant 30 dies a partir del lliurament. En el cas d’enviaments fora del país, a països de la Unió Europea, els costos d’enviament de canvis o devolucions els ha de pagar el client. Si és per defecte de fabricació, aleshores si els assumim nosaltres.

Lents de contacte: Només s’admetran canvis o devolucions de caixes de lents de contacte que estiguin en les mateixes condicions en què es van lliurar o que són defectuoses.

Vidres: Només s’admetran canvis o devolucions de vidres graduats en el cas que siguin defectuosos o no estiguin correctament graduats.

 

Audiologia Ximenes

Garantia de producte: El fabricant es compromet durant dos anys a cobrir qualsevol defecte o reparació que pugui presentar o necessitar el producte. Qualsevol reparació fora d’aquest termini serà abonada per l’usuari/ària.

L’audioprotesista realitzarà revisions de manteniment periòdiques vitalícies per preservar la integritat i el bon funcionament dels dispositius; per la seva banda, l’usuari/ària ha de seguir les instruccions de manteniment diari que li indiqui l’audioprotesista.

Si en el període de 2 mesos a partir del lliurament dels audiòfons, l’usuari/ària no estigués satisfet amb l’adaptació, té la possibilitat de tornar-los sota les condicions següents:

Devolució de limport abonat excepte les despeses dadaptació: 50 euros/unitat, en el cas dels audiòfons retroauriculars o excepte 100 euros/unitat, en el cas dels audiòfons intrauriculars.

En cas que el pagament fos efectuat a través de finançament amb l’empresa Santander Consumer Finance, el recàrrec d’aquesta no es tornaria en cas d’inadaptació.

Canvi i devolucions per a compres a la botiga

Garanties addicionals per a muntures, ulleres de sol, lents de contacte i vidres:

 

Trencament: durant 6 mesos (des de la data de lliurament) cobrirem el 50% de l’import de les ulleres en cas de trencament accidental.

Adaptació: si durant dos mesos no has aconseguit adaptar-te a les teves lents graduades, progressives o lents de contacte, ens comprometem a buscar-te la millor solució.

Assegurança infantil: durant el primer any a partir de la data de venda, es canviaran gratuïtament els vidres a menors de 12 anys per canvi de graduació.

Les garanties hauran de ser executades al mateix centre on es va realitzar la venda.

Canvis (només aplicable a ulleres de sol):

Terminis: només s’admetran canvis durant els 30 dies naturals a partir de la data de venda.

Estat: només s’admetran canvis a ulleres de sol que mantinguin el precinte d’ús.

Els canvis hauran de ser executats al mateix centre on es va realitzar la venda. No es tornaran les quantitats deixades a compte.

 

Pressupostos

Tots els pressupostos tenen una validesa de 6 mesos.

Encàrrecs

Tots els encàrrecs realitzats caducaran als 2 mesos des de la data en què es va realitzar.