FAQ’S | Preguntes freqüents

INTENTEM RESOLDRE ELS TEUS DUBTES

ULLERES MONOFOCALS I PROGRESSIVES

Quins són els materials entre els quals puc triar les meves ulleres?

Avui dia les ulleres es poden fabricar de molts materials. Sent de la millor qualitat, cada material té unes característiques que li donen un altre carisma i una altra presència. Entre muntures de metall, pasta o titani, tria la teva. Més informació a materials d’ulleres.

Quines formes, tipus i colors d'ulleres hi ha?

Aquí cal diferenciar la forma de la muntura i la forma dels vidres. Pots escollir des de les ulleres clàssiques per a l’oficina, unes nerd, unes pantolles, o unes de lectura, fins a unes ulleres extravagants, senzilles o còmodes. També pots triar entre molts colors diferents. Els següents enllaços us portaran als diferents estils d’ulleres, muntures i possibilitats de color a Òptica Ximenes.

De què són els vidres d'Òptica Ximenes?

Per veure bé i perquè les ulleres siguin còmodes de portar és determinant el tipus de vidre. Per això, d’acord amb els nostres òptics, a Òptica Ximenes hem decidit utilitzar només cristalls orgànics extra endurits, que es distingeixen per com són de confortables i pel seu poc pes en comparació amb l’autèntic vidre mineral.

Per què hi ha diferents formes de vidres?

Segons una antiga regla, com més arrodonit és una cara, més angulosos han de ser els vidres o el marc de la muntura, i viceversa. Les muntures ja vénen en un disseny determinat, però a les ulleres a l’aire la forma del vidre adquireix especial importància. N’hi ha en totes les formes i variacions, des d’ovalat o quadrat a rodó, passant per totes les formes possibles. Troba la teva forma de vidre per a ulleres a l’aire a Óptica Ximenes.

També tenen ulleres de sol a Òptica Ximenes?

Si t’agraden unes ulleres d’Òptica Ximenes, siguin les que siguin, pots demanar que te les facin com a ulleres de sol i tot inclòs en el preu! Només has d’indicar quin és el to de vidre que vols i amb això converteixes en ulleres de sol les favorites. Més informació aquí.

Quins vidres i quines qualitats ofereix Òptica Ximenes?

La graduació determina el gruix dels vidres. Per regla general, Òptica Ximenes ofereix vidres orgànics amb un índex de refracció de 1,5; 1,6 i 1,67. Decideix tu mateix si vols aquest tractament per als teus vidres. Et recomanem consultar els nostres òptics.

Puc substituir els vidres vells per nous?

Ho sentim, però les nostres ofertes i promocions no inclouen aquest servei. Però a Òptica Ximenes disposem d’un taller propi on podrem fer aquest servei. Apropa’t a una dels nostres centres d’òptica i informa’t.

Quins avantatges tenen les ulleres progressives?

Els avantatges salten a la vista. Necessites només unes ulleres per veure tant de prop com de lluny, de manera que ja no cal estar canviant entre les ulleres de prop i les normals. Tot i així, et recomanem tenir unes ulleres específicament de lectura perquè els seus vidres han estat tallats especialment en estar concebudes per llegir i treballar a poca distància. Deixa’t aconsellar sobre això pels nostres òptics i en servei d’atenció al client.

Per a unes progressives, val qualsevol muntura?

A Óptica Ximenes tens la possibilitat de fer les teves ulleres progressives amb gairebé qualsevol muntura. El que sí que has de tenir en compte és l’alçada del marc perquè les muntures molt estretes no són adequades per a ulleres progressives.

Serveixen les progressives com a ulleres de lectura o per al lloc de treball?

Unes ulleres progressives no substitueixen unes de lectura o per al lloc de treball. Aquestes estan fetes específicament per a la distància a què llegeixes o la distància a què tens a veure al teu lloc de treball, i els seus vidres tenen una estructura diferent de la de les ulleres progressives. Per això, a més d’unes ulleres progressives o unes de normals, es recomana tenir unes ulleres de lectura o unes específiques per al lloc de treball.

Com sé si les ulleres m'estan bé?

A l’hora d’escollir la muntura no només has de tenir en compte l’estètica, sinó també la teva salut visual, especialment si tens presbícia, ja que les ulleres necessiten tenir unes mesures necessàries per garantir que totes les àrees de visió queden incloses a la lent.

Des d’Òptica Ximenes et recomanem que tinguis una idea de la forma i el color de la muntura que vols abans d’anar a l’òptica però en l’aspecte tècnic deixa’t aconsellar pels nostres òptics especialistes en progressives, ells saben que muntura cobrirà millor totes les àrees de visió.

Per què un segon parell d'ulleres?

Les ulleres ja no són només alguna cosa per veure millor, han esdevingut un complement de moda. I els complements no vénen sols. Per això no és sorprenent que ja siguin moltes les persones que tenen diverses ulleres per utilitzar segons l’ocasió. Imagina’t que tens diferents ulleres als seus estoigs (atemporal, original, elegant) i pots escollir quin posar-te segons sigui el teu estat d’ànim o com t’hagis vestit aquell dia. Més informació al segon parell d’ulleres.

Quan rebré les meves ulleres progressives?

Normalment fem entrega de les ulleres al centre d’Òptica Ximenes més propera a casa teva on has realitzat la revisió de la vista. Després de realitzar la comanda a l’òptica, necessitem una mitjana de 10-18 dies laborals per fer el lliurament de les ulleres.

No estic satisfet amb les meves ulleres progressives. Què puc fer?

El nostre objectiu és que quedis satisfet, que portis amb alegria les teves noves ulleres d’Òptica Ximenes. Volem que t’agradin en mirar-te al mirall; si no és així o si les ulleres no se t’adapten bé, pots acudir a la garantia de satisfacció i canviar un cop d’ulleres en un termini de tres mesos des de la data de compra.

Naturalment, les ulleres no han de presentar cap mal. De tota manera, tingues en compte que la majoria de les persones necessiten acostumar-se a les noves ulleres progressives per portar-les a gust. Poseu-vos en contacte amb el nostre servei d’atenció al client o acudiu a un dels nostres centres d’òptica, abans de tornar les vostres ulleres. Per a més informació, consulta sobre el teu dret de devolució a les nostres Condicions generals.

Què són les ulleres progressives? Les puc fer servir jo?

Les lents progressives tenen tres camps de visió que se succeeixen gradualment per a les distàncies de prop, intermèdia i de lluny. S’utilitzen en la correcció de la presbícia, que sol aparèixer a partir dels 40 anys i es deu a la disminució en l’elasticitat del cristal·lí. Aquestes tres zones serveixen per veure millor tant de lluny com de prop. Si en vols comprar unes, llavors vine a veure les nostres ulleres progressives.

SERVEIS

Qui és Òptica Ximenes?

Òptica Ximenes és molt més que un centre d’Òptica. La nostra pàgina web mostra els productes, ofertes i promocions perquè l’usuari pugui informar-se prèviament sobre la qualitat de les lents, la varietat de models i els seus preus, els serveis que oferim i molt més, de manera que en la posterior visita a l’òptica us sigui més fàcil triar. Som els primers a combinar la presentació a Internet amb l’atenció personalitzada als nostres centres d’òptica on es presten tots els serveis professionals propis del sector.

Als centres d’Òptica Ximenes t’atendran òptics-optometristes que t’assessoraran perquè triïs les ulleres de manera que s’ajustin perfectament a les teves necessitats i la teva fisonomia, et graduaran la vista amb totes les garanties, i t’atendran després si sorgeix algun problema de adaptació, apareix algun desperfecte o desajust, etcètera.

I a més està a la vostra disposició el nostre servei d’atenció al client, que amb molt de gust us aconsellarà sobre les opcions disponibles a l’hora de configurar les nostres ulleres d’alta qualitat, i us ajudarà per resoldre qualsevol dubte o dificultat posterior. Pots ampliar informació a l’apartat Nosaltres > Sobre Óptica Ximenes.

Quins avantatges té comprar a Óptica Ximenes?

Oferim una atenció extraordinària, completa, a través dels centres d’òptica, la nostra web i el servei d’atenció al client. A la galeria online i als centres Òptica Ximenes pots triar entre la nostra àmplia gamma de productes i provar-te molts i molt variats models d’ulleres. Aprofita la web per informar-te prèviament de les diferents opcions respecte a lents i tractaments, i el preu. En la vostra visita a l’òptica, comptareu amb l’assessorament professional d’un òptic en l’elecció de la muntura i en la configuració de les vostres ulleres segons les vostres necessitats, i se us graduarà la vista gratuïtament. Oferim només productes d’alta qualitat a un preu immillorable, tant en ulleres progressives com en monofocals o de lectura. Confia en Òptica Ximenes, qualitat al millor preu!

Els teus avantatges:

  • Obtenir ulleres d’alta qualitat i amb muntures atractives i actuals per un preu sense competència
  • Garantia de satisfacció: canvi per un altre producte de la nostra gamma en un termini de tres mesos des de la data de la compra.
  • Tens a la teva disposició una àmplia xarxa d’òptiques associades, on t’assessoraran òptics-optometristes molt qualificats, i podràs tastar-te 250 models de muntures.
  • A les òptiques d’aquesta xarxa se’t farà gratuïtament la graduació de la vista necessària per encarregar les ulleres.

Què s'inclou al preu?

Al menú superior trobaràs una pàgina dedicada a cada promoció vigent, perquè en tot moment puguis consultar les condicions de què t’interessa, les característiques del producte i què inclou el preu indicat. No oblidis les notes al peu, amb informació detallada sobre tractaments inclosos en cada cas (antirreflexant d’alta gamma, endurit, Clean Coat, Súper H2, iBlue, tintat, etc.), material o límits de fabricació.

Les ulleres que adquireixes sempre van protegides amb assegurança d’ulleres contra trencament accidental o canvi de graduació durant un any. Si es tracta de progressives, inclouen la nostra Garantia de satisfacció per fer un canvi en el termini de tres mesos si no t’hi adaptes. Totes les nostres ulleres se subministren amb estoig i camussa de microfibra d’alta qualitat, per mantenir les ulleres protegides i netes.

L'examen de la vista està inclòs a l'oferta?

Cadascuna de les nostres ofertes inclou un examen de la vista gratuït. Per tant, no suposa cap cost addicional.

Quin tipus d'atenció o servei em puc esperar d'Òptica Ximenes?

Consulta
Tindràs un assessorament personalitzat, un examen de la vista i, finalment, trobaràs les ulleres adequades. Per aquestes raons, la reserva de la cita és d’una hora. En aquest moment, podràs comprendre els problemes de visió en profunditat i trobar el millor parell dulleres.

Anàlisi detallada del pacient i examen de la vista amb la darrera tecnologia
Les lents han de satisfer les necessitats diàries. L’òptic analitzarà els teus hàbits per saber quines són les ulleres que s’adapten millor a les teves necessitats.

Qualitat: alta gamma a preus immillorables
La qualitat no ha de ser necessàriament costosa. Ulleres progressives, de sol, d’oficina o monofocals, amb Òptica Ximenes pots aprofitar-te de les nostres magnifiques ofertes i aconseguir ulleres d’alta gamma a preus molt econòmics.

Puc canviar la cita?

Simplement has de trucar al nostre telèfon datenció al client, deixar-nos les teves dades de contacte i espera a la devolució de la trucada. Per evitar temps d’espera llargs a l’òptica el nostre servei d’atenció al client es posarà d’acord amb tu per trobar el millor horari.

ENVIAMENTS I LLIURAMENTS DE COMANDES ONLINE

Quan triga a enviar-se la meva comanda?

Els productes en Stock surten el mateix dia i els productes A Existències entre 2 i 9 dies.

Dissabtes, diumenges i festius, no es preparen comandes ni fan enviaments. Les comandes realitzades a partir de les 17:30 es comencen a gestionar l’endemà.

Fan entregues els dissabtes i festius?

No és possible amb transportista, però sí a les nostres botigues o als punts UPS de recollida, sempre que estiguin obertes i un cop rebut l’avís de recollida.

Puc canviar l'adreça de lliurament?

Avisa’ns si us plau a info@opticaximenes.coom i intentarem si encara s’està a temps, en cas que ja s’hagi enviat la comanda avisarem el servei de transport perquè ho modifiquin. Això pot endarrerir el lliurament de la comanda, preguem comprensió.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Quan triga a enviar-se la meva comanda?

Els productes en Stock surten el mateix dia i els productes A Existències entre 2 i 9 dies.

Dissabtes, diumenges i festius, no es preparen comandes ni fan enviaments. Les comandes realitzades a partir de les 17:30 es comencen a gestionar l’endemà.

Fan entregues els dissabtes i festius?

No és possible amb transportista, però sí a les nostres botigues o als punts UPS de recollida, sempre que estiguin obertes i un cop rebut l’avís de recollida.

Puc canviar l'adreça de lliurament?

Avisa’ns si us plau a info@opticaximenes.coom i intentarem si encara s’està a temps, en cas que ja s’hagi enviat la comanda avisarem el servei de transport perquè ho modifiquin. Això pot endarrerir el lliurament de la comanda, preguem comprensió.

Si no trobes la teva resposta, no dubtis en contactar amb nosaltres i fer la teva consulta.